Dansk Autohjælp skifter navn

Et år efter SOS Internationals køb af Dansk Autohjælp skifter Dansk Autohjælp navn til SOS Dansk Autohjælp og får nyt logo. Kunderne vil dog ikke komme til at mærke ændringen, da hverken telefonnumre eller køretøjernes udseende ændres. Med navneændringen vil SOS International signalere, at Dansk Autohjælp nu er en del af en større koncern, der også har autohjælpsselskaber i Sverige, Norge og Finland.

”Med det nye navn tager vi det bedste fra begge selskaber og vi er stolte af, at vi nu også visuelt bliver en mere synlig del af SOS International. Det nye navn signalerer, at vi er en del af SOS Internationals omfattende assistancenetværk, men Dansk Autohjælp bevares som en del af vores navn, fordi det er vigtigt at vores kunder fortsat kan genkende os”, siger Niels Krag Printz, der er konstitueret koncernchef i SOS International.

Ved SOS Internationals opkøb fik SOS Dansk Autohjælp en række søsterselskaber i Sverige, Norge og Finland, hvor SOS International er godt inde på markedet for autohjælp. Denne sammenhæng gøres nu tydeligere.

”Det nye navn giver mulighed for en fælles identitet i Norden, hvor man i fremtiden skal kunne genfinde SOS-logoet alle steder. Vi er rykket tættere sammen i en ny nordisk organisation, hvor vi bedre kan lære af hinandens erfaringer. Samtidig kan vi nu tilbyde vores professionelle aftalekunder i forsikrings- og bilbranchen fælles nordiske aftaler”, siger Niels Krag Printz.

De nordiske vejhjælpsaktiviteter i SOS International er samlet i forretningsenheden Roadside.

Annonce