Dansk Autohjælps direktør bliver ny chef for SOS International

Dansk Autohjælps direktør siden 2010, Niels Krag Printz, er med omgående virkning udnævnt til adm. direktør i SOS International, der i 2012 købte Dansk Autohjælp. Dermed kommer Niels Krag Printz også til at stå i spidsen for SOS-koncernens bestræbelser på at komme ind på det danske marked for ambulancekørsel.

Stillingen som adm. direktør i SOS International blev ledig i juni, da selskabets chef gennem 12 år, Bo Uggerhøj, blev ny direktør for assistanceområdet i Falck. Det fik SOS til at igangsætte en intern og ekstern rekrutteringsproces, og på den baggrund har selskabets bestyrelse valgt at udnævne Niels Krag Printz som ny direktør.

”Jeg er overbevist om, at Niels Krag Printz har den rette kompetence og erfaring til at lede SOS International fremadrettet. Han har vist, at han succesfuldt kan lede både store virksomheder gennem videreudvikling og mindre virksomheder gennem store forandringer og skabe vækst begge steder. Derudover har Niels Krag Printz det personlige drive og den ledelsesmæssige rækkevidde, som kræves for at lede en førende nordisk assistancevirksomhed som SOS International”, siger Amund Skarholt, der er bestyrelsesformand i SOS International.

Niels Krag Printz er 45 år, og han blev i 2010 ansat som adm. direktør i det kriseramte Dansk Autohjælp. Siden har han gennemført en turn-around, der i 2012 kulminerede med salget af Dansk Autohjælp til SOS International. Derefter blev Niels Krag Printz ansvarlig for alle SOS’ aktiviteter på autohjælpsområdet, som også omfatter autohjælpsvirksomheder i andre nordiske lande. Da Bo Uggerhøj i juni skiftede til Falck, blev Niels Krag Printz fungerende direktør i SOS.

Annonce