Falck vil indsætte 138 nye autohjælpsvogne

Fra næste år vil Falck indsætte 138 nye autohjælpskøretøjer. De nye køretøjer er led i en standardisering af Falcks vognpark, så alle vogntyper i princippet kan løse alle slags opgaver. Forventningen er, at vagtcentralen dermed ikke længere behøver at vente på, at et specifikt køretøj bliver ledigt, eller “gemme” køretøjer til særlige opgaver.

”Personligt er jeg rigtig glad for, at vi kan betjene vores kunder langt bedre i fremtiden. Det er vigtigt for os at få en standardiseret vognpark, så alle vogntyper i princippet kan løse alle slags opgaver. Kunderne kan få bedre og hurtigere hjælp, når vi standardiserer køretøjerne, og det dermed er den nærmeste bil, der kan komme til hjælp”, forklarer Lars Vester Pedersen, der er chef for Falck Assistance Nordic.

”På vagtcentralen behøver de fremover ikke at vente på et specifikt køretøj bliver ledigt eller ’gemme’ køretøjer til særlige opgaver. De kan i stedet fokusere på at minimere kørslen hen til kunden. Det er godt for alle”, siger Lars Vester Pedersen.

Kompetenceløft til redderne

Den store investering i nye køretøjer kommer efter en periode, hvor det ifølge Falck er gået rigtig godt i Falck Assistance, der oplever fremgang på flere områder.

”Investeringen i nye køretøjer er en stor gevinst for Falck Assistance og vores kunder. Det vidner om, at vi i Falck også satser på vejhjælp i fremtiden”, siger Lars Vester Pedersen, der har set frem til at fortælle om den store investering:

”Jeg glæder mig over, at vi kan give vores reddere de nye biler, som de har efterspurgt, siger han og fremhæver, at mere standardiserede køretøjer også betyder, at assistanceredderne vil få et kompetenceløft, så de kan betjene alle slags opgaver for kunderne”.

Det er MAN Truck & Bus, der skal levere de nye køretøjer til Falck.

Annonce