Brandvæsen hjalp med at højne Distortion-sikkerhed

Igen i år var Københavns gader fyldt med festglade mennesker, da Distortion indtog byen. Københavns Brandvæsen var som myndighed med til at højne sikkerhedsniveauet for den store festival, der tiltrækker tusindvis af mennesker. I år valgte brandvæsenets forebyggende afdeling desuden at gøre en ekstra indsats på gaden under selve festlighederne.

Med en taske over skulderen med plaster, renseservietter og radio til kommandocentralen var Henrik Dankelev en af de vicebrandinspektører fra forebyggende afdeling, der var synlig på gaderne. Her sikrede han og de andre vicebrandinspektører brandveje og hjalp tilskadekomne under gadefesten, oplyser Københavns Brandvæsen.

”Det var en rigtig positiv oplevelse, vi blev mødt af smil og folk ville gerne samarbejde om sikkerheden. Vi kom forbi en gruppe mennesker ved en hjemmelavet bar af træpaller, der stod og spærrede en brandvej, og vupti flyttede de træpallerne op på fortovet”, fortæller Henrik Dankelev, der sammen med kollegaer hjalp med både stort og småt – lige fra at vise folk vej i menneskemylderet til at tilkalde ambulance til de få uheldige, der var kommet alvorligt til skade.

”Flere gæster sagde spontant, at de syntes, det var rart, vi var til stede på gaden, og jeg er glad for, at Københavns Brandvæsen kunne hjælpe med at gøre Distortion til en god og sikker oplevelse”, slutter Henrik Dankelev.

Annonce