Nordjyde blev årets frivillig

Per Højen fra Beredskabsstyrelsen Nordjylland er årets frivillig i redningsberedskabet, og prisen blev fredag overrakt af forsvarsminister Nicolai Wammen. Frivilligprisen gives til en person eller til en enhed, der i det forløbne år har ydet en helt særlig indsats eller som har skabt opmærksomhed omkring anvendelse af frivillige.

Per Højen får prisen for sit 40 år lange engagement som frivillig og frivilligleder i Nordjylland. Han har gennem årene været en aktiv del af redningsberedskabets udvikling og har formået at skabe både stærke relationer blandt de mange frivillige og synlige resultater til gavn for borgerne og samfundet.

Per Højen har bidraget positivt til, at de frivillige har en meget aktiv andel i beredskabet ved Beredskabsstyrelsen Nordjylland – og han personificerer som frivillig på fineste vis den omlægning som redningsberedskabet har været igennem.

”Det er et stort privilegium at være den, der på Danmarks og fællesskabets vegne får mulighed for at takke nogle af de mange, gode, frivillige kræfter, som hver dag gør en positiv forskel for vores fælles samfund. Jeg synes, det er imponerende, hvor mange timer frivillige danskere med stor dedikation og engagement hvert år lægger for at støtte samfundet og Forsvaret”, siger forsvarsminister Nicolai Wammen.

Per Højen er 57 år og bor i Hjørring. Han arbejder til dagligt ved Hjørring Varmeforsyning.

Annonce