Øget beredskab hos brandvæsenet under Melodi Grand Prix

Under Det Internationale Melodi Grand Prix er Københavns Brandvæsen med til at sørge for sikkerheden for borgerne og de mange besøgende på Refshaleøen og i resten af byen. På Refshaleøen bemander brandvæsenet en fremskudt kommandostation for akutberedskabet sammen med politiet og sundhedsmyndighederne, som hurtigt kan håndtere ulykker i området.

Under arrangementet er brandvæsenet tilstede med brandfolk, et brandkøretøj og en båd med overfladereddere, som er klar til at rykke ud i tilfælde af ulykker både til lands og til vands med de mange tusinde gæster, som skal frem og tilbage fra showet. Inspektører fra brandvæsenets inspicerer desuden løbende brandsikkerheden i Eurovisions-området for at sikre, at der f.eks. hele tiden er frie flugtveje, oplyser Københavns Brandvæsen.

Københavns Brandvæsens ambulancetjeneste stiller også med en ekstra ambulance til Region Hovedstadens akutberedskab, så byens borgere og mange besøgende kan føle sig trygge og sikre under afviklingen af det omfattende internationale arrangement.

Annonce