Ville give plads til udrykningskøretøj – men endte i grøften

En 42-årig mand slap onsdag uden skader fra en færdselsulykke ved Vig i Odsherred. Ulykken skete, da den 42-årige sagtnede hastigheden for at lade et udrykningskøretøj passere. En anden bilist, en 71-årig mand, tolkede imidlertid den 42-åriges manøvre som et påbegyndt højresving – og endte med at påkøre den 42-årige. Hans bil endte derefter i grøften.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at ulykken skete kl. 15.38. Her ville en bilist trække ind til siden for at give plads til et udrykningskøretøj, som kom bagfra. Bilisten, en 42-årig mand fra Føllenslev, kørte ad Nykøbing-Slagelsevej mod sydvest, og han blinkede til højre og sagtnede hastigheden ved Lyngtoftevej.

Ad Lyngtofte vej kørte en 71-årig mand fra Nykøbing Sjælland mod krydset ved Nykøbing-Slagelsevej. Den 71-årige tolkede den 42-åriges kørsel som om han skulle svinge til højre i krydset, og kørte herefter frem i krydset. Han overså udrykningskøretøjerne, som var skjult bag nogle træer.

De to biler stødte sammen, og den 42-åriges bil endte i grøften på siden. Føreren kunne i første omgang ikke komme ud af bilen, da selen sad fast, men han blev hjulpet ud af brandvæsnet. Ingen personer kom til skade ved uheldet.

Annonce