Brandvæsen

Den populære 112-app har fået et løft

Myndighedernes fælles 112-app er blevet downloadet mere end 800.000 gange, og den er nu blevet optimeret til bedre at håndtere situationer, hvor mobildækningen er nedsat. Det betyder, at beredskabet i flere tilfælde får lettere ved at komme hurtigt frem til ulykkesstedet. Med de nye opdateringer sender app’en som det første GPS-positionen til alarmcentralen, i sekundet inden opkaldet stilles igennem.

Brandvæsen

Opfordrer til at afinstallere 112-app fra HTC-telefoner

Hvis man har en HTC One M9-mobiltelefon, så bør man afinstallere den særlige 112-app, som ellers gør opkald til alarmcentralen nemmere. For første gang i app’ens tre-årige historie er der nemlig konstateret en alvorlig fejl, som gør, at opkald til alarmcentralen ikke kan gennemføres fra HTC-telefonerne, efter at de er blevet opdateret med en ny version af operativsystemet.

Brandvæsen

Over 360.000 har hentet 112-app

Den nye 112-app, der er finansieret af TrygFonden og udviklet i samarbejde med Rigspolitiet, Københavns Brandvæsen og Geodatastyrelsen, er nu blevet hentet 360.000 gange. Og nu er app’en kommet i fint selskab: Sammen med kun fem andre virksomheder og organisationer er kampagnen for den lille app med den store betydning blevet nomineret til årets KomPris’13.