Gørlev får ambulancestation

I dag består det præhospitale beredskab i Gørlev af en nødbehandlerbil, som bemandes af Vestsjællands Brandvæsen. Men på fredag får Gørlev en ny ambulancestation, hvor der stationeres en døgnbemandet paramedicinerambulance. Det sker som led i en ny ambulancekontrakt mellem Region Sjælland og Falck.

Gørlevs nye ambulancestation bliver nabo til Vestsjællands Brandvæsens lokale brandstation. Ambulancestationen skal drives af Falck, som har indrettet stationen i et tidligere hjælpemiddeldepot på adressen Agertoften 4.

Ambulancestationen oprettes som led i en ny ambulancekontrakt mellem Region Sjælland og Falck, som netto indebærer, at der kommer flere ambulancestationer i de to distrikter, som Falck fremover skal dække. Mens det efter mange år er slut med ambulancestation i Ruds Vedby, så kommer der i lokalområdet nye stationer i Dianalund, Sorø og altså også i Gørlev.

Stationen i Gørlev får en døgnbemandet paramedicinerambulance.

Supplement til trygheden fra brandstationen

“Den nye ambulancestation i Gørlev vil styrke beredskabet i Vestsjælland med en fastbemandet døgndækkende paramedicinerambulance. Vi ser meget frem til godt naboskab med Vestsjællands Brandvæsen og glædes over åbningen af vores nyistandsatte base”, siger Martin Betzer, der er ambulancedirektør hos Falck i Region Sjælland.

“Åbningen af den nye ambulancestation bliver et kærkomment supplement til den tryghed som borgerne i den sydlige del af Kalundborg Kommune allerede får leveret fra Vestsjællands Brandvæsen. Vi ser frem til et godt og givtigt samarbejde med Falck fremover”, siger borgmester Martin Damm fra Kalundborg Kommune.

Annonce