PreMed snart klar med den første station – og prototype på ambulance

PreMeds kommende station i Hobro.

Ambulanceoperatøren PreMed, der næste forår overtager omkring halvdelen af ambulancekørslen i Region Nordjylland, har nu fundet den fremtidige placering af selskabets første station. Desuden er chassiserne til virksomhedens ambulancer leveret, og prototypen ventes klar til godkendelse hos regionen i oktober.

PreMed skal varetage ambulancekørslen i to af Region Nordjyllands fire ambulancedistrikter fra 1. april 2022, mens regionen hjemtager opgaven i de to øvrige distrikter.

Hen over sommeren har MAN leveret alle chassiserne til PreMeds kommende ambulancer, som nu skal opbygges af Ambulanz Mobile. PreMed oplyser, at der i første omgang skal indrettes en prototype, som stort set bliver en færdigbygget ambulance med lysbro, stafferinger, båre og it-udstyr. Virksomheden forventer, at prototypen er klar til godkendelse hos Region Nordjylland i oktober 2021.

Designet for ambulancer og køretøjer til liggende sygetransport er også fastlagt, og PreMeds køretøjer kommer til at se således ud:

Samtidig oplyser PreMed, at man har lejemålet klar til indretning af den første ambulancestation. Den placeres på Sjællandsvej 9 i Hobro, hvor den forventes at stå klar i december 2021.

Annonce