Stjal brandkøretøj med bådtrailer

Google Streetview
Brand- og ambulancestationen i Thisted. Arkivfoto.

11 minutter. Så lang tid nåede en 36-årig mand søndag at sidde bag rattet i et brandkøretøj med bådtrailer, som han havde stjålet på Thisted Havn. Den 36-årige var påvirket af både narko og spiritus, da han stjal køretøjet, som holdt på havnen, mens brandfolkene fra Nordjyllands Beredskab var på en anden opgave. En hjælpsom borger sørgede dog for, at den 36-årige hurtigt blev pågrebet.

Politiet blev alarmeret sidst på eftermiddagen søndag, efter at en borger havde set en mand, der bestemt ikke lignede en brandmand, køre afsted med et brandkøretøj med bådtrailer. Det skete på Thisted Havn, og borgeren valgte at følge efter den mistænkelige mand.

Det oplyser TV Midtvest.

Efter en køretur på omkring 11 minutter valgte manden at forlade brandkøretøjet og flygte til fods. Han blev dog hurtigt opsporet af politiet, der kunne konstatere, at han var påvirket af både narko og spiritus.

Den anholdte, der viste sig at være en 36-årig mand fra Thisted, blev sigtet for brugstyveri, narko- og spirituskørsel samt – efter en konfrontation med politifolkene – for fornærmelig tiltale mod politiet, oplyser TV Midtvest.

Annonce