Politiet til bilister: Tak fordi I skabte plads til udrykningskøretøjerne

Foto: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Lørdag blev Vestmotorvejen ramt af et større trafikuheld mellem Sorø og Slagelse. Fem biler var impliceret i uheldet, hvor tre personer kom lettere til skade. Men uheldet har også fået Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til at bringe en tak til bilisterne. Politiets indsatsleder var nemlig imponeret over, at bilisterne skabte god plads til udrykningskøretøjerne.

Trafikuheldet skete lørdag formiddag, og på grund af ferietrafikken opstod der hurtig en lang kø frem til ulykkesstedet. Det skaber normalt problemer for de udrykningskøretøjer, som er på vej, men Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi roser bilisterne for, at de var gode til at skabe plads til udrykningskøretøjerne.

”Så er Vestmotorvejen åben igen. Tak for at I skabte plads til udrykningskøretøjerne”, skrev Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på Twitter – og illustrerede opslaget med et billede, som politiets indsatsleder havde taget på vej til ulykkesstedet, hvor bilisterne sørgede for, at det trods den omfattende kø var muligt at komme hurtigt frem.

Annonce