Ambulanceredder overfaldet på Herlev Hospital

”Pas på os, så vi kan passe på dig”. Sådan lyder opfordringen fra Region Hovedstadens Akutberedskab, efter at en yngre kvinde søndag morgen overfaldt en af regionens ambulancereddere på Herlev Hospital. Akutberedskabet fortæller, at sagen ikke står alene, og at ambulancepersonalet alt for ofte udsættes for vold eller trusler.

Redderen fik med hjælp fra hospitalspersonale pacificeret kvinden, indtil politiet ankom og kunne overtage sagen. Kvinden er nu anholdt, sigtet for vold. Redderen kom heldigvis ikke alvorligt til skade under overfaldet og kunne køre sin vagt færdig umiddelbart efter, oplyser Region Hovedstadens Akutberedskab.

”Denne sag står desværre ikke alene, det sker alt for ofte at vores mandskab er udsat for vold eller trusler herom. Akutberedskabet ser med stor alvor på dette, hvorfor alle sager også meldes øjeblikkeligt til politiet”, lyder det fra Region Hovedstadens Akutberedskab – som fortsætter:

”Vi slås hver dag, mange gange endda. Mod tiden. For at redde dig, dit barn eller din mor. Vi er til for at hjælpe, for at være din tryghed, når du er akut syg – pas på os, så vi kan blive ved med at passe på dig”.

Annonce