Tumult efter trafikulykke

Foto: Rigspolitiet

Politi- og ambulancefolk fik en ekstra udfordring, da de søndag eftermiddag rykkede ud til en trafikulykke ved Skødstrup. Her var en 42-årig bilist blevet alvorligt kvæstet, da han efter at have overset sin ubetingede vigepligt kolliderede med en anden bil. Men kort efter ulykken mødte 15 pårørende frem på ulykkesstedet, og politiet var nødt til at bruge peberspray for at holde dem på behørig afstand af redningsfolkene.

TV 2 Østjylland fortæller, at den 42-årige mand havde tre passagerer i bilen: En kvinde samt to piger på henholdsvis 6 og 12 år. Men kun den 42-årige kom til skade i sammenstødet, hvor han fik et brud på en halshvirvel, mens føreren af den påkørte bil slap uden skader.

Kort tid efter ulykken ankom mindst 15 af den 42-åriges pårørende imidlertid til ulykkesstedet, hvor de blandede sig i politi- og ambulancefolkenes arbejde – og det i en sådan grad, at de gjorde det svært for redningsfolkene at arbejde på ulykkesstedet.

”Stemningen var meget ophidset. Betjentene måtte sprøjte peberspray mod en enkelt af de pårørende”, fortæller politikommissær Vagn Martinussen fra Østjyllands Politi til TV 2 Østjylland.

Den 42-årige blev efter ulykken kørt til sygehuset i en ambulance, men flere af de pårørende forsøgte at komme med ambulancen, selv om de var blevet afvist af politiet. ”De pårørende gjorde i hvert fald ikke arbejdet nemmere for os”, fastslår Vagn Martinussen.

Annonce