Ny præhospital direktør i Region Midtjylland

Dorthe Klith.

Fredag tiltræder Dorthe Klith som ny direktør for Præhospitalet i Region Midtjylland. Hun har dog været konstitueret i stillingen siden februar 2023, og før det var hun kontorchef i Sundhedsplanlægning i regionen. Dorthe Klith er cand. scient. pol. fra Aarhus Universitet i 2002, og hun blev valgt blandt 16 ansøgere, hvoraf tre kom til samtale.

Præhospitalet i Region Midtjylland har ca. 700 medarbejdere samt et større antal konsulentansatte læger. Og med virkning fra 15. december 2023 får de Dorthe Klith som ny topchef. Præhospitalets ledelse består derefter at direktør Dorthe Klith og lægefaglig direktør Palle Juelsgaard.

”Med Dorthe Klith får vi en engageret og udviklingsorienteret hospitalsdirektør med gode samarbejdsevner internt såvel som eksternt. Jeg ved også, at Dorthe Klith vil have den nødvendige opmærksomhed på trivsel og godt arbejdsmiljø i en organisation, der står midt i en større udvikling og sammensat af mange forskellige faggrupper”, siger koncerndirektør i Region Midtjylland Poul Michaelsen.

Dorthe Klith ser frem til at fortsætte sit arbejde i Præhospitalet:

”Præhospitalet løser hver dag livsvigtige og betydningsfulde opgaver for patienter og borgere. Samtidigt står præhospitalet midt i flere forandringsprocesser, som på samme tid rummer en række udfordringer men også et væld af udviklingspotentialer. For mig er det både udfordrende, meningsfuldt og relevant. Jeg glæder mig til at få en fast plads på det præhospitale hold og til mit videre samarbejde med dygtige, dedikerede ledere og medarbejdere”, siger Dorthe Klith.

Annonce